Streetdancegroepen Dance2Demo kijken terug op een geslaagde dag!

Op 28 mei jl. hebben alle streetdancegroepen van gymnastiekvereniging DOS meegedaan aan de  Dance2Demo in Krimpen a/d IJssel, dat dansgroepen de mogelijkheid biedt om ingestudeerde dansen aan publiek te laten zien. Maandenlang is er hard geoefend. Met maar liefst 50 kinderen van de gymnastiekvereniging, veel supporters en voldoende gezonde spanning werd aan de Dance2Demo deelgenomen.

DOS schitterde met maar liefst 4 (van de 21 in totaal) dansen: groep 6-8 jaar met Lips are movin’, groep 9-10 met Uptown funk en de groep van 12+ met een oud Egyptische dans en Liar Liar. De choreografie werd verzorgd door Tessa Lindhou, Ciska Zonneveld en Marga Ballbergen. Tess en Ciska zijn de nieuwe dansjuffen van DOS in het aankomende seizoen. Voor dansjuf Marga was het de laatste show. Zij stopt na elf fantastische jaren met lesgeven bij DOS.

Niet getreurd! DOS gaat in het nieuwe seizoen haar dansuren uitbreiden! Met streetdance vanaf 4-14 jaar, Urban Dance (15+)  en Afro New Style (18+) wil de gymnastiekvereniging zich blijven richten op dansactiviteiten. Houd onze Facebookpagina of deze website in de gaten voor meer info.

Klik hier om alle gemaakte foto’s te bekijken.

DSC_0121DSC_0366DSC_0169DSC_0282DSC_0201DSC_0172

Reacties zijn gesloten.